Loading images...

Wie zijn wij

Dik Elektro Techniek

Dik Elektro Techniek uit Gasselternijveen komt als installateur veel bij (agrarische) bedrijven in onze regio

Nadat in 2011 recht tegenover ons een kippenschuur in vlammen opging en daarbij 170.000 kippen omkwamen, zijn wij gaan onderzoeken of er werkelijk geen branddetectiesysteem is waardoor branden in veeschuren veel eerder opgemerkt, dan wel voorkomen kunnen worden.

Na een zoektocht via diverse leveranciers van branddetectie systemen zijn wij uitgekomen in Noorwegen. Wij zijn sinds 2012 Elotec distributeur voor Nederland.

ELOTEC

Elotec werd opgericht in 1992, en is op dit moment de snelst groeiende leverancier van beveiligingsapparatuur in Europa. Veiligheid, voordeel voor de maatschappij en kwaliteit zijn onze belangrijkste doelen.

Elotec is een producent en leverancier van alarm- en bewakingssystemen via een groot netwerk van geautoriseerde resellers in heel Scandinavië, Duitsland en Nederland.

Innovatie, onderzoek en ontwikkeling

Jarenlange ervaring en gedegen kennis van brandveiligheid, onderzoek en ontwikkeling zijn onze sterkste kanten. We hebben doelbewust gewerkt met het ontwikkelen van producten gericht op de ruwste en meest extreme omgevingen, waardoor wij de marktleider zijn op dit gebied.

Wij richten ons op het ontwikkelen van hoogwaardige producten die gemakkelijk te installeren en te begrijpen. Innovatie is in de voorhoede van onze mentaliteit, we beschouwen niets als onmogelijk.

samenwerking staat voorop

Elotec levert unieke en op maat gemaakte oplossingen aangepast aan de behoeften van de individuele klant. Wij werken nauw samen met installateurs, verzekeraars en eindgebruikers om de beste oplossingen te bieden. Wij zijn ambitieus en willen sterke relaties op bouwen.

Door meer dan 20 jaar actief te zijn in de markt heeft Elotec brandalarm in meer dan 100.000 gebouwen, met 55.000 Rookaanzuigsystemen en meer dan een miljoen punt detectoren ontwikkeld, verkocht en geïnstalleerd. Wij bieden een compleet assortiment van beveiligingssystemen voor commerciële gebouwen, industrie, landbouw, monumentale gebouwen, flatgebouwen en andere residenties.

Gebaseerd op feedback van verzekeringsmaatschappijen, hebben Elotec brandmeldinstallaties schade ter waarde van circa 325 miljoen euro afgewend in de afgelopen 10 jaar.

 

 

Rookdetectie in stallen en kassen!

Elotec heeft in de agrarische sector ruim 55000 branddetectie units geplaatst.

samenwerking staat voorop!


---------------------------------
Latest Tweets