Loading images...

Elotec behoed pluimvee bedrijf voor grote brand Duitsland.

Dankzij de vroegtijdige branddetectie van Elotec kon de Familie Veldmann het vuur in de schuur snel lokaliseren en daardoor  zelf de verspreiding van de brand voorkomen.aspect u form

“Tijdens schoonmaakwerkzaamheden in de stal rook het plotseling naar brand en gelijktijdig ging het Elotec  alarm af” vertelt  de heer Veldmann .

De brandhaard kon snel gelokaliseerd worden en met de behulp van de aanwezige reinigingsfirma waren ze instaat zelf de beginnende brand te blussen. De brand ontstond in de inrichting van de stal, waarschijnlijk veroorzaakt door een technisch defect.

De gealarmeerde brandweer uit Emlichheim heeft met behulp van een warmtebeeldcamera vastgesteld dat de brand werkelijk onder controle was  en kon mede dankzij Elotec zonder grootschalige inzet weer huiswaarts keren.

Voor de familie Veldmann staat vast dat dankzij het Elotec Brandmeldsysteem, en daar op volgend een snelle actie van iedereen een  grote brandschade aan de de stal met zonnepanelen en de aanwezige mensen.  De totale omvang wordt geschat op 1 a’ 2 miljoen Euro voorkomen schade.

Rookdetectie in stallen en kassen!

Elotec heeft in de agrarische sector ruim 55000 branddetectie units geplaatst.

samenwerking staat voorop!


---------------------------------
Latest Tweets